Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.aisfarm.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile de mai jos.

Bine ati venit pe site-ul www.aisfarm.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

AIS PPRODIMPEX SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.aisfarm.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

APLICABILITATE

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.aisfarm.ro pentru care AIS PPRODIMPEX SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.aisfarm.ro va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

 

INFORMATII DESPRE PRODUSE

 AIS PRODIMPEX SRL face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Preturile sunt actualizate zilnic.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.aisfarm.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, sau bon fiscal.

In urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant AIS PRODIMPEX SRL pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

AIS PRODIMPEX SRL isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

     

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Informatiile furnizate catre AIS PRODIMPEX SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Informatiile cumparatorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor.

AIS PRODIMPEX SRL  nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. AIS PRODIMPEX SRL  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Nu este considerat “ spam” trimirea unor mail-uri de comunicari comerciale de catre AIS PRODIMPEX SRL  catre comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.


 OBLIGATIILE VANZATORULUI

    Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
    Sa livreze produsele Cumparatorului la pretul prevazut in confirmarea comenzii si in timpul prevazut.
    In situatia intarzierii produselor sau a imposibilitatii asigurarii produselor comandate, Vanzatorul are datoria de a informa Cumparatorul.


OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

Cumparatorul are datoria de a lua la cunostinta “ Termenii si Conditiile” de utilizare ale site-ului www.aisfarm.ro sa recunoasca ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit, semnarea contractului.
Cumparatorul se obliga sa plateasca valoarea produselor si valoarea livrarii la primirea produselor.


Drepturi de autor

AIS PPRODIMPEX SRL este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea AIS PHARMA SRL sau sunt licentiate de AIS PRODIMPEX SRL pentru a fi folosite.


Politica de confidentialitate

Echipa AIS PRODIMPEX SRL incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimidate si ne propunem sa oferim utilizatorului site-ului o experienta online cat mai placuta si sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala.

AIS PRODIMPEX SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Echipa AIS PRODIMPEX SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre AIS PRODIMPEX SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre AIS PRODIMPEX SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

In cazul in care este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele.


Echipa AIS PRODIMPEX SRL