Conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania SC AIS Prodimpex SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de SC AIS Prodimpex SRL, prin serverele proprii ale companiei.

Intregul continut al site-ului www.aisfarm.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC AIS Prodimpex SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC AIS Prodimpex SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC AIS Prodimpex SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Compania SC AIS Prodimpex SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC AIS Prodimpex SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Compania SC AIS Prodimpex SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit,iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site sunt certificate de catre distribuitorii nostri, care detin la sediul lor certificatelele de calitate emise de producatori.

Daca un produs nu se mai afla in stoc, veti fi informat in cel mai scurt timp asupra acestui fapt.

www.aisfarm.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site, in functie de modificarile de preturi survenite la furnizor sau producator, fara a anunta in prealabil acest lucru.

Deoarece www.aisfarm.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostri. In acest caz, veti fi anuntati telefonic in timp util de catre operatorii nostri sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

Toate produsele sunt insotite de prospecte, in care sunt prezentate compozitia, modul de administrare si contraindicatiile. Va rugam cititi cu atentie pe fiecare produs in parte modul de folosire.

www.aisfarm.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.aisfarm.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC AIS Prodimpex SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Va multumim pentru intelegere!