Reteta transmisa online

Reteta

Acum vă eliberăm rețeta mult mai simplu.

Si in această perioadă, când situația epidemiologică este tulbure , starea de alertă poate continua, iar masurile de distantare sociala trebuie respectate suntem  alaturi de  dumneavoastra.  Acum aveti posibilitatea sa  trimiteti  rețeta de la medic pe email, în farmacia AIS PHARMA pe care o alegeti dumneavoastra și noi vă vom pregăti medicamentele. Am simplificat procesul pentru a va fi mai ușor și pentru a castiga timp:

1. Medicul vă transmite rețeta simplă sau compensată  în format electronic  (pe email, WhatsApp sau Skype)

2. Completați formularul de mai jos cu datele dumneavoastră personale: nume, telefon, email.

3. Alegeți din listă farmacia AIS PHARMA unde doriti sa trimiteti reteta .

4. Incărcați rețeta

5. Bifați butonul Politică de confidențialitate, în cazul în care sunteți de acord

6. Apăsați butonul Trimite mail

7. In cel mult 24 de ore un farmacist vă va suna și vă va comunica toate detaliile legate de ridicarea rețetei.

8. Dumneavoastră mergeți în farmacie la data agreată cu farmacistul AIS PHARMA. Puteti merge personal sau  puteti trimite un împuternicit. Sa nu uitati cardul de sănătate, acesta trebuie prezentat la eliberarea retetei.

9. Sunt cateva medicamente care nu se pot elibera pe baza prescripției medicale electronice,  din acesta  categorie  fac parte medicamentele cu regim special, psihotrope și stupefiantele (TAB II si TABIII). Pentru acestea este necesar  să mergeti în continuare la medic pentru a obține  prescriptia iar in  farmacie trebuie sa prezentati  reteta in original.

 

Rețeta medicală electronică se poate ridica din farmacie o singură dată. Fiecare rețetă electronică se înregistrează în sistemul informatic iar utilizarea unei prescripții medicale în mod repetat constituie fraudă și se sancționează conform prevederilor legale în vigoare.

Acesati link-ul https://aisgrup.ro/ro/reteta/ pentru a trimite reteta online.